Audi hero

En bedre bilradio-opplevelse

Radioplayer samarbeider med bilbransjen

Audi leverer det vi tør å påstå er en av verdens mest brukervennlige bilradioer. Volkswagen er også i ferd med å levere modeller med tilsvarende løsning. Disse bilradioene er enkle å bruke, med blant annet en A - Å liste over alle kanaler, uavhengig om de sender på DAB, FM eller via internett. Tydelige logoer og bilder gir en god visuell oversikt og enda bedre lytteropplevelse.

Audi A-Z

Sømløst

Det som allikevel skiller radioen mest fra tradisjonelle bilradioer, er at den automatisk skifter mellom de ulike distribusjonsformene (DAB, FM og internett), uten at lytteren hører det. Som lytter trenger man ikke å forholde deg til frekvenser og tekniske detaljer. Velg en kanal, så sørger bilradioen for at man får det beste signalet til enhver tid. Radioplayer leverer metadataene til bilene som muliggjør denne funksjonen. 

I Norge er det per i dag Audi A6, A7, A8, Q8 og E-tron, samt Volkswagen Touareg som kan leveres med hybrid radio. I videoen nedenfor ser du hvordan dette fungerte da vi tok en E-tron ut på testtur i Norge. 

Les mer om det internasjonale samarbeidet mellom Radioplayer og bilbransjen, og se flere videoer fra Radioplayer. 

Radioplayer har også gjennomført den største undersøkelsen noensinne om hva europeiske bilister mener om radio i bilen. 

 

Andre artikler