Personvern

Våre brukeres personvern er viktig for oss. Disse retningslinjene gir derfor en oversikt over hva slags personopplysninger som mottas og samles inn av Radioplayernorge.no/Radioplayer.no (RPN) og hvordan opplysningene brukes.

Disse retningslinjene gjelder alle Radioplayers forbrukerprodukter, inkludert, men ikke utelukkende, Radioplayers apper for mobil og nettbrett, webspillere, integrasjoner med smarthøyttalere som Alexa og Google Assistant, samt TV apper og integrasjoner.

 

Tjenestetilbydere

Vi kan engasjere tredjeparter (selskaper og/eller enkeltpersoner) i enkelte sammenhenger:

  • For å tilrettelegge vår tjeneste
  • For å tilby tjenesten på våre vegne
  • For å utføre vedlikeholdstjenester
  • For å hjelpe oss med å analysere hvordan tjenesten brukes

Disse tredjepartene IKKE har tilgang til dine personlige opplysninger.

 

Posisjon 

Vi samler inn informasjon om posisjonen din når du bruker våre tjenester. Dette hjelper oss med å tilby funksjoner som å anbefale lokale radiostasjoner. Dette forbedrer også anbefalinger og søkeresultater ved å gi deg kanaler som er mest relevante for deg.

Hvilke typer posisjonsdata vi samler inn, er delvis avhengig av enheten og dine kontoinnstillinger.

 

Sikkerhet

Vi verdsetter tilliten du viser oss ved å gi oss tilgang til dine personlige opplysninger, og vi tilstreber å bruke alle midler for å beskytte den så langt det er økonomisk forsvarlig. Men husk at ingen overføringsmetode over internett eller elektronisk lagring er 100% sikker og pålitelig, og vi kan ikke garantere dens absolutte sikkerhet.


Barnas personvern

RPNs tjenestene er ikke rettet mot barn. Vi samler ingen personlige opplysninger om barn eller voksne, utover det som er redegjort for på denne siden. 

 

Informasjonskapsler (cookies)

Vi bruker dataene som er lagret i informasjonskapsler for å holde oversikt over hva du har lyttet til, og hvilke kanaler du har som favoritter. Vi bruker også din IP-adresse til å finne ut omtrent hvor du er. Disse dataene hjelper oss slik at vi kan tilby deg hovedfunksjonene i Radioplayer-tjenesten, og gi deg bedre anbefalinger. Det hjelper oss også med å forstå radiolyttemønstrene, slik at vi og våre partnerkanaler kan forbedre din radioopplevelse. 

 

Konkurranser

RPN kan også i enkelte sammenhenger samle inn og behandle personopplysninger i form av navn, telefonnummer og e-postadresse ved deltagelse i konkurranser og avstemninger, dette er basert på frivillig registrering. Alle opplysningene blir automatisk slettet når konkurransen/avstemningen er avsluttet.

Det er bare vi som har tilgang til opplysningene.

 

Endringer i denne personvernerklæringen

Vi kan oppdatere våre retningslinjer for personvern fra tid til annen. Derfor anbefales du å gå gjennom denne siden med jevne mellomrom for eventuelle endringer. Vi vil varsle deg om eventuelle endringer ved å legge ut den nye personvernerklæringen på denne siden. Disse endringene trer i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på denne siden.
 

Spørsmål og kommentarer

Dersom du trenger mer informasjon eller har spørsmål om våre retningslinjer for personvern, vil vi oppfordre deg til å ta kontakt via norsk@radio.no.